Welkom bij Acupunctuur Praktijk Total Balance

Bent u op zoek naar een acupuncturist in Amstelveen en omstreken? Total Balance Acupunctuur is het vertrouwde adres. Onze deskundige acupuncturist in Amstelveen biedt u zorg, gebaseerd op de Chinese geneeswijze, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende behandelmethoden. Dit doen wij door het samenvoegen van oosterse en westerse geneeskunde, waardoor wij u kunnen helpen bij het herstellen van uw fysieke en mentale balans.

Onze acupuncturist in Amstelveen helpt bij uiteenlopende klachten.  Bij Total Balance Acupunctuur kunt u terecht voor een behandeling acupunctuur, bij ons bent u dan ook verzekerd van:

  • Specialisatie in reumatische klachten en fibromyalgie;
  • Een vrijblijvend intake gesprek;
  • U staat als patiënt centraal in onze praktijk;
  • Onze acupuncturist in Amsterdam is lid van de beroepsvereniging Zhong;
  • Vergoeding door de meeste zorgverzekeraars;
  • Wij hebben al vele mensen van hun klachten kunnen afhelpen.

Wilt u weten of onze acupuncturist in Amstelveen iets voor u kan doen? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u bellen naar 06 – 29 881 554. Maak een vrijblijvende afspraak voor een intakegesprek. Neem ook contact op als u vragen heeft over onze behandelingen.

Behandelmethode van onze acupuncturist in Amstelveen

Bij acupunctuur wordt door middel van dunne naaldjes de Qi in het lichaam beïnvloed. De acupuncturist in Amstelveen en omstreken plaatst naalden op specifieke punten  op de meridianen. Meridianen zijn kanalen in het lichaam, waardoor de energie stroomt. Door het plaatsen van naalden wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf weer in evenwicht te krijgen.

Acupunctuur kan voor uiteenlopende klachten worden ingezet. Zo kan acupunctuur onder andere effectief ingezet worden bij de bestrijding van allergieën, gewrichtspijnen, gynaecologische klachten, spijsverteringsproblemen, verslavingen of verschillende mentale stoornissen, zoals slaapstoornissen, rusteloosheid of depressiviteit.

Cupping

Cupping

Ook andere behandelmethoden bij onze acupuncturist in Amstelveen

Naast acupunctuur biedt onze praktijk ook Dry Needling, Cupping en Moxa. Dry Needling is een behandelmethode die wordt toegepast bij klachten voortkomend uit spierspanningen. Hierbij wordt een zeer dun naaldje in een spierknoop geprikt, om de spier te laten ontspannen. Cupping is het vacuüm trekken van de huid, waardoor spierknopen kunnen ontspannen, maar ook griep en longproblemen kunnen worden verholpen. Moxa is gemaakt van een kruid, die brandend een warmte laat vrijkomen met dezelfde trillingsfrequentie als het menselijk lichaam. Hiermee kan er energie aan het lichaam worden toegevoegd en de eigen energie verwarmen.