Over Kim van Male

Uw acupuncturist en coach

Als werkende moeder van een dochter van 7 en een actief gezinsleven met twee tieners, een ambitieuze man en een hond, begrijpt Kim van Male als geen ander hoe gemakkelijk het is om jezelf uit het oog te verliezen. Het verbaast haar dan ook niet dat steeds meer mensen haar praktijk weten te vinden om wat extra aandacht te schenken aan het terugbrengen van de lichamelijke en geestelijke balans.

In 2004 begon Kim aan een rechtenstudie welke zij in 2009 met goed gevolg heeft afgerond. Na enige tijd gewerkt te hebben in de advocatuur, werd haar interesse gewekt voor de Chinese geneeskunde. Na enkele jaren zware medicijnen gebruikt te hebben voor haar chronische rugklachten die niets bleken te verbeteren ging ze op zoek naar alternatieven.

Al snel kwam Kim terecht bij de acupunctuur en zag door middel van acupunctuur haar rugklachten verminderen. Met een vader die al meer dan 30 jaar zijn eigen fysiotherapie praktijk runt en zijn Chinese vrouw, gespecialiseerd in de Chinese geneeswijze en acupunctuur, had Kim al snel een gouden combinatie gevonden.

Haar nieuwsgierigheid werd steeds groter en al snel besloot ze dan ook definitief te beginnen met een studie Chinese geneeswijze. Al snel wilde Kim zich verder ontwikkelen als therapeute en heeft zij haar opleiding Westers Medische Basiskennis afgerond in 2013.

Kim van Male

Vanuit de wens om mensen zo goed mogelijk te helpen het maximale uit zichzelf en het uit het leven te halen, heeft zij een unieke behandelwijze ontwikkeld.

Het bijzondere aan acupunctuur vind ik dat er aandacht is voor de persoon en zijn of haar unieke situatie. Ik vind het dan ook belangrijk om iemand goed te begrijpen en doe dit met aandacht voor zowel lichaam als geest.

Of het nu gaat om stressklachten, pijnklachten of een overgevoelige reactie; mijn behandelmethode is erop gericht om de oorzaak van de symptomen te vinden en op passende wijze te behandelen.

Het geeft me dan ook ontzettend veel voldoening om te horen dat iemand met rugklachten na weken weer eens een goede nachtrust heeft gehad. Acupunctuur zorgt voor een verbeterde energie in het lichaam en een vermindering van de klachten.

De combinatie van inzichten uit de Chinese en Westerse geneeswijzen heeft voor mij geleid tot een unieke behandelmethode die voor iedereen anders is. Tenslotte is niemand hetzelfde.”