Hydrateer uw lichaam met het zuiverste water.

Detox uw lichaam voor meer energie en klachten te voorkomen. Vraag uw acupuncturist wat dit water voor u kan betekenen.

Rijk aan Antioxidanten

Antioxidanten beschermen het lichaamsweefsel en het DNA tegen vrije radicalen. Dit zijn agressieve stoffen die in ongunstige gevallen schade kunnen aanbrengen aan de lichaamscellen en weefsels. Aanwijzingen zijn gevonden dat deze stoffen een rol spelen bij hart- en vaatziekte, kanker en schade aan het zenuwstelsel tot gevolg kunnen hebben.

Rijk aan Zuurstof

Door de alkalische waarde van het water kan het lichaam beter zuurstof opnemen in het bloed. Door voldoende zuurstof in het bloed kan het lichaam optimaal presteren.

Zuivert en Hydrateert

Het water is anders gestructureerd dan normaal water, hierdoor kan het direct in de cellen worden opgenomen en hydrateert het lichaam tot in de diepere weefels. Vrije radicalen aanwezig in de kleine haarvaatjes en dieper gelegen weefsels worden kunnen op deze manier makkelijker het lichaam verlaten.

Ons lichaam bestaat voor ruim 70% uit water. Het drinken van voldoende water is van essentieel belang voor een gezond lichaam. Niet alleen om de afvalstoffen uit het lichaam te kunnen spoelen, maar ook om te zorgen dat onze organen naar behoren kunnen functioneren. Alle processen in het lichaam zijn processen die alleen in water kunnen plaatsvinden. Voldoende water van goede kwaliteit is daarom een voorwaarde om alle processen goed te kunnen uitvoeren. Het drinken van alkalisch water reguleert de pH waarde in het lichaam. Een hogere pH waarde zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen, vitamines en mineralen en een betere opname van zuurstof in het bloed.

Naar mate we ouder worden zal het lichaam steeds meer verzuren. Verzurende afvalstoffen zijn gedurende de tijd steeds meer op gaan stapelen in ons lichaam. Als gevolg hiervan kunnen onze organen uiteindelijk problemen ervaren bij het uitvoeren van hun taken, er blijven er steeds meer gifstoffen achter in ons lichaam en de kans op ziektes wordt op deze manier vergroot.

Belangrijkste redenen om te ontgiften:

Verwijderen van afvalstoffen

Meer energie

Ontstekingsremmend

Gezonde hersenen

Afvallen

Beter slapen

Veroudering vertragen

Boost je gezonde leefstijl